ماهی قزلآلا (به انگلیسی: Trout) یا گُلماهی[۱] از نوع ماهیهای سردآبی است و در زیرگروه ماهیهای آزاد جای میگیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگتر از ماهی آزاد است. ساقه دمی آن مرتفع، سر کند و قسمت خارجی باله دمی تقریباً صاف است. تعداد فلس بین باله چربی و خط جانبی ۱۹–۱۴ […]
ماهی شوریده ماهی شوریده یکی ممتازترین و خوشمزه ترین ماهی های جنوب است. بعد از ماهی شیر ماهی شوریده یکی از پرطرفدارترین ماهی جنوب است. گوشت آن سفید و کم خار است و پس از پخت، نرم و لطیف است. صید ماهی شوریده بیشتر در زمستان است و در تابستان صید آن کمی می شود. […]
میگو های آب شیرین همه دوست دارند میگو بخورند چه در غذای دریایی، سالاد، سوپ، کوکتل میگو یا حتی سرخ کرده. اما همه نمی دانند که گونه های خاصی از میگوها هستند که به آکواریوم زیبایی نفیسی می دهند. اگر آکواریوم دارید و به دنبال آبزیان جدیدی برای نگهداری هستید به لیست زیر و انواع […]
سالهاست میگو یکی از غذاهای دریایی محبوب مردم سراسر جهان است. نه تنها میگو را میتوان از طرق مختلف تهیه کرد بلکه با توجه به گوشت نرم و آبداری که دارد طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. آیا می دانید کشورهای حاشیه خلیج تگزاس، آلاباما، می سی سی پی، لوئیزیانا و فلوریدا غربی روی […]
دانستنی هایی درباره میگو میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است. ۱۰۰ گرم میگو حاوی ۷۷ میلیگرم آب، ۹۹ کالری انرژی، ۱/۱۸ گرم پروتئین، ۸/۰ درصد چربی، ۱۶۳ میلیگرم کلسترول و ۹۱ میلیگرم قند است. از نظر مقایسهای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان، میگو، کالری کمتری […]
راههای تشخیص ماهی تازه، سخت نیست تنها باید تمام حواس خود را برای شناسایی آن به کار ببرید. ماهی یک وعدهی غذایی بسیار مفید و حیاتی برای بدن ما است. و به ماهی نمیتوان تنها به عنوان غذا نگاه کرد بلکه یک راه درمان است. ممکن است برای شما پیش بیاید که دوستانتان را دعوت […]
آیا میدانستید هر سال 100 میلیون کوسه كشته می شود. شرط عقل اين است كه انسان ها از کوسه ها بترسند اما تحقیقات جدید نشان می دهد عكس آن دقیق تر است. چرا كه هر سال حدود 100 میلیون کوسه کشته می شوند و ميزان صيد آنها به قدری زیاد است که جمعيت كوسه […]