استراتژی و طرح ریزی

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

مدیریت برنامه

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

سیاست سرمایه

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است
شــرکت روبیــان فــرآور | Roobiab Faravar Co

تکثیر ، پرورش و فرآوری آبزیان ، تأمین ، توزیع ، واردات و صادرات

تدابیر نگهداری از ماهی تازه صید شده

مراقبت روی شناور

یخ گذاری شور

استفاده از مواد نگهدارنده

بسته بندی ماهی تازه

سردخانه ماهی منجمد

یخ گذاری

جعبه گذاری در دریا

تدابیر نگهداری ماهی در خشکی

نگهداری ماهی تازه در سردخانه

h5 animate img2 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
h5 animate img3 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
شــرکت روبیــان فــرآور | Roobiab Faravar Co

تایمن محصولات دریایی با بهترین کیفیت ماهی و میگوی ویژه سرخانه ای / صادراتی

ماهی و میگو باکیفیت در دریاها صید می‌شوند و به همین علت انتقال آن‌ها به شهرهای مرکزی دشواری‌های زیادی دارد. از طرف دیگر بازار فروش انواع شیلات در شهرهای بندری نیز بسیار پررونق است. به همین خاطر شرکت‌ها و صیادان از انواع مختلف سردخانه ماهی و میگو برای انبارکردن این محصولات استفاده می‌کنند.

  • سردخانه بالای صفر 
  • سردخانه زیر صفر

بسیاری از شرکت‌های تهیه و توزیغ محصولات دریایی، محصولات خود را به‌صورت منجمد در فروشگاه‌ها عرضه می‌کنند. همچنین نگهداری طولانی‌مدت ماهی و میگو بدون منجمد کردن آن‌ها ممکن نیست. 

بسیاری از صیادان و شرکت‌های شیلاتی از سردخانه زیر صفر برای انبارکردن محصولات شیلاتی خود استفاده می‌کنند.

 

سردخانه‌ها انواع ماهی و میگو در دمای منفی 12 الی منفی 18 درجه سانتی‌گراد و به‌صورت منجمد نگهداری می‌شوند. در این دما تمام باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌هایی که باعث فاسدشدن گوشت ماهی و میگو می‌شوند، از بین رفته یا فعالیت آن‌ها متوقف می‌شود.

هنگام توضیع دمای بافت محصولات دریایی مانند ماهی و میگو دو الی سه درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا می‌کند. به همین علت دمای این محصولات حتما باید در محدوده منفی 18 درجه سانتی‌گراد قرار داشته باشد.

h5 animate img4 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
h5 animate img4 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
h5 animate img5 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
h5 animate img5 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir
kisspng sugarbun borneo asian food myy mall asian cuisine lobster 5ab3f822249c34.86077081152174390615 - | روبیان فرآور Roobian Faravar | تهیه، تأمین و فرآوری آبزیان دریایی | داخلی و صادراتی | www.roobianfaravar.ir

ارتباط با شرکت روبیان فرآور

    شــرکت روبیــان فــرآور | Roobiab Faravar Co

    محصولات دریایی ، ماهی و میگوی جنوب

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است
    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است
    شــرکت روبیــان فــرآور | Roobiab Faravar Co

    نگهداری ماهی و میگو در سردخانه های صنعتی

    نگهداری در سردخانه ماهی باعث کند شدن فساد آن می گردد. پروسه فساد ماهی یا به طور کلی آبزیان که به دلایل دناتوره شدن پروتئین، تغییر در ساختار چربی ها و از دست رفتن رطوبت موجود در بافت سلولی اتفاق می افتد را می توان با کاهش دمای نگهداری کندتر کرده و آن را به تعویق انداخت. کد های فائو FAO (سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد) برای نگهداری ماهی منجمد توصیه می کند که ماهی ها باید با توجه به گونه، نوع محصول (کامل یا فیله شده یا فرآوری شده) و مدت زمان نگهداری باید در دمای مناسب و استاندارد نگهداری شوند. این دما البته در کشورهای مختلف با توجه به پراکندگی گونه ها و استاندارد غذایی متفاوت می باشد. مثلاً در کشور انگلستان دمای استاندارد برای نگهداری تمامی آبزیان 30- درجه سانتیگراد می باشد اما در ایران این دما 18- تا 20- درجه سانتیگراد تعیین شده است. اما باید به این نکته توجه داشت که هر چقدر دوره نگهداری طولانی تر باشد اکیداً توصیه می گردد دمای نگهداری نیز پایین تر در نظر گرفته شود.

    شــرکت روبیــان فــرآور | Roobiab Faravar Co

    در مورد آخرین نوشته های بلاگ ما بخوانید

    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است
    سبد خرید
    No products in the cart.
    X